9.3. AFTERNOON CLUB: TIETOTYÖ JA TUNTEET

Aktiviteetti: Julkinen esitelmä

Description

On selvää, että liikunta ja hyvä fyysinen kunto auttavat jaksamaan työssä. Entäpä millainen merkitys on työpäivän aikana koetuilla tunteilla jaksamisen kannalta? Miten tunteet vaikuttavat työn tuottavuuteen ja miten niitä voisi mitata? Kuinka seurata omia tunnereaktioita, lisätä itsetuntemusta ja ottaa tunteet hyötykäyttöön työssä? Voidaanko mindfulness ja mittarit mainita samassa lauseessa? Henna Salonius ja Maiju Vuolle esittelevät aihepiiriä TTY:n uudella Kampusareenalla Kora-innovaatiokeskuksessa. Henna on kolmen lapsen äiti ja toimii tutkijana TTY:llä tietojohtamisen tutkimuskeskus Novissa. Maiju on kahden lapsen äiti, joka tutkii ja opettaa TTYllä. Molemmat ovat kiinnostuneita tietotyön tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittämisestä. Tilaisuuden päätteeksi Niina Venho, kahden alle kouluikäisen lapsen äiti, esittelee yrityksensä Vigofere Oy:n kehittämää tunteiden mittaamiseen kehitettyä Moodmetric-sormusta. Niina toimii toimitusjohtajana Vigoferessä. Aiheen ohessa kuulemme kokemuksia kaikilta kolmelta, miten he ovat onnistuneet yhdistämään pienet lapset, tutkijan uran, väitöskirjan kirjoittamisen ja yrittäjyyden.
    Aikajakso9 maalisk. 2016
    Tapahtuman otsikkoMothers in Business, Afternoon Club