Siirry päänavigointiin
Siirry hakuun
Siirry pääsisältöön
Tampereen yliopiston tutkimusportaali Etusivu
Tuki ja usein esitetyt kysymykset
English
Suomi
Etusivu
Profiilit
Tutkimusyksiköt
Tutkimustuotos
Aktiviteetit
Tietoaineistot
Tutkimusinfrastruktuurit
Lehtileikkeet
Palkinnot
Haku asiantuntemuksen, nimen tai kytköksen perusteella
Innovative niches of critical consumption - experimenting meat reduction practices within a social media campaign
Pasi Pohjolainen (Speaker)
Jokinen, P.
(Speaker)
Aktiviteetti
:
Konferenssiesitelmä
Description
Contributors: Pohjolainen, Pasi & Jokinen, Pekka
Aikajakso
25 marrask. 2017
Tapahtuman otsikko
The 6th STS Italia Conference
Tapahtuman tyyppi
Other
Tunnustuksen arvo
International