Siirry päänavigointiin
Siirry hakuun
Siirry pääsisältöön
Tampereen yliopiston tutkimusportaali Etusivu
Tuki ja usein esitetyt kysymykset
English
Suomi
Etusivu
Profiilit
Tutkimusyksiköt
Tutkimustuotos
Aktiviteetit
Tietoaineistot
Tutkimusinfrastruktuurit
Lehtileikkeet
Palkinnot
Haku asiantuntemuksen, nimen tai kytköksen perusteella
Introduction of new foods and allergies in children
Bright Nwaru (Speaker)
Ahonen, S.
(Speaker)
Hyöty, H.
(Speaker)
Takkinen, H.
(Speaker)
Virtanen, S.
(Speaker)
Aktiviteetti
:
Konferenssiesitelmä
Description
Contributors: Nwaru BI, Takkinen HM, Niemelä O, Kaila M, Erkkola M, Ahonen S, Kenward MG, Pekkanen J, Lahesmaa R, Kere J, Simell O, Veijola R, Ilonen J, Hyöty H, Knip M, Virtanen SM
Aikajakso
28 marrask. 2011
Tapahtuman otsikko
DIPP Nutrition Study Seminar
Tapahtuman tyyppi
Other
Tunnustuksen arvo
National