Aktiviteetti: Julkinen esitelmä

Description

Webinaarissa käydään lävitse opintojakson MATH.APP.210 Johdatus todennäköisyyslaskentaan ja tilastolliseen päättelyyn sisältöjä ja materiaaleja. Opintojakso on Tampereen yliopiston uusi opintojakso, joka on pakollinen perusopintotasoinen opintojakso niin tilastollisen data-analyysin, matematiikan kuin tekniikan opiskelijoille. Opintojakson toteutuksia tulee olemaan tarjolla myös FiTech-verkostoyliopiston tarjonnassa. ÄlyOppi-hankkeessa kehitetty materiaali on saatavilla Abacus-materiaalipankissa.
Aikajakso7 toukok. 2021
Tapahtuman otsikkoÄlyOppi webinaarit: Johdatus todennäköisyyslaskentaan ja tilastolliseen päättelyyn -opintojakso verkossa
Tapahtuman tyyppiSeminar
Tunnustuksen arvoNational