Puheen ja kommunikaation tutkijakollegio (Ulkoinen yksikkö)

Aktiviteetti: Nimitetty asiantuntija- tai luottamustehtävä akateemisessa yhteisössä

Description

Tutkijakouluhankkeeseen osallistui oppialoja Tampereen, Helsingin, Turun, Oulun, Jyväskylän ja Joensuun yliopistoista, Åbo Akademista, Tampereen teknillisestä yliopistosta, Teknillisestä korkeakoulusta, Tampereen, Helsingin ja Turun yliopistollisista sairaaloista sekä Nokia Research Center. Hankkeessa oli mukana neljä Suomen Akatemian tutkimuksen huippuyksikköä: Signal Processing Algorithm Group, Adaptive Informatics Research Centre, Centre of Excellence in Computational Complex Systems Research ja Centre of Excellence in Multidisciplinary Music Research.Tutkijakouluhankkeen fokuksena olivat: (1) Puhekommunikaatioteknologia, (2) Puhekommunikaation kognitiiviset mekanismit ja (3) Ääni ja puhe fysiologis-akustisena, kulttuurisena, sosiaalisena ja yksilön hyvinvointiin liittyvänä tekijänä.
    Aikajakso1 tammik. 200831 elok. 2008
    PidettyPuheen ja kommunikaation tutkijakollegio