Arkeen kiinnittyvä tutkimus - Lissu-hanke

Kesto / pituus / koko25:15
    Maa/AlueSuomi
    Julkaisupäivämäärä29/09/23
    KuvausMillaista on kanssatutkimuksessa tutkijan ja hankkeen kehittäjän yhteistyö käytännössä?

Porin Sininauha ry:n kehittämispäällikkö Iida Makkonen ja Tampereen yliopiston sosiaalityön tutkija Marja Hekkala keskustelevat yhteistyöhön kohdistuvista odotuksista ja niiden toteutumisesta. Keskustelijoita puhutti, kuka onkaan oppinut ja mitä, ja millaisena tieteen tekeminen ja tieteen julkaisu näyttäytyy hankkeesta käsin. Pääsemme kurkistamaan Lissu Social Clubiin, palvelupisteeseen Porissa. Avoimeen olohuoneeseen luodaan yhteisöä yhteisen tekemisen avulla ja ilman vaatimusta päihteettömyydestä.
    Tuottaja / kirjoittajaMari Turja
    URL-osoitehttps://soundcloud.com/kohinakampus/arkeen-kiinnittyva-tutkimus-lissu-hanke?si=3ec1d620a2c0464da56fc5d5a60231c2&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing
    HenkilötMarja Hekkala, Iida Makkonen