Psykologian opetus- ja tutkimusklinikka PSYKE

Laitteistot/tilat: Facility

Laitteiden yksityiskohdat

Kuvaus

PSYKE on Tampereen yliopiston psykologian oppiaineen opetus- ja tutkimusklinikka. PSYKE:ssä tehdään psykologian ammattikäytännön kehittämistyötä, asiakastyötä, opetusta ja tutkimusta. PSYKE:n toiminta niveltyy psykologian oppiaineen muihin toimintoihin omana toimintayksikkönään.

Tutkimustoiminta PSYKE:ssä keskittyy lasten neuro-, kehitys- ja kasvatuspsykologian aloille ja niiden yhtymäkohtiin.

Lisäksi teemme lasten ja nuorten neuropsykologista kuntoutusta, neuropsykologisia tutkimuksia sekä psykologeille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattua työnohjausta.

PSYKE:ssä järjestetään myös vuosittain erilaisia koulutuksia, jotka liittyvät esimerkiksi autismikirjon diagnostiikkaan ja neuropsykologiseen ryhmäkuntoutukseen. Lisäksi järjestämme yksittäisiä seminaaripäiviä ja koulutuksia.

PSYKE:n tiloissa on lisäksi laaja arkistokokoelma erilaisista psykologisista tutkimus- ja mittausmenetelmistä sekä niihin liittyvästä kirjallisuudesta useiden vuosikymmenten ajalta.


Lisää tietoa nettisivuillamme: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/psykologian-opetus-ja-tutkimusklinikka-psyke

 © Jonne Renvall / Tampereen yliopisto
 © Jonne Renvall / Tampereen yliopisto
 © Jonne Renvall / Tampereen yliopisto
 © Jonne Renvall / Tampereen yliopisto
 © Jonne Renvall / Tampereen yliopisto
 © PSYKE
 © PSYKE

Sormenjälki

Tutustu tutkimusalueisiin, joilla tätä laitetta on käytetty. Nämä merkinnät luodaan niihin liittyvien tuotosten perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.