Age at first introduction to complementary foods is associated with sociodemographic factors in children with increased genetic risk of developing type 1 diabetes

Carin Andrén Aronsson, Ulla Uusitalo, Kendra Vehik, Yang Jimin, J Yang, Katherine Silvis, Sandra Hummel, Suvi M Virtanen, Jill M Norris

    Tutkimustuotos: ArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

    19 Sitaatiot (Scopus)
    AlkuperäiskieliEnglanti
    Sivut803-814
    JulkaisuMaternal & Child Nutrition
    Vuosikerta11
    Numero4
    Varhainen verkossa julkaisun päivämäärä2014
    DOI - pysyväislinkit
    TilaJulkaistu - 2015
    OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

    Tutkimusalat

    • Breastfeeding
    • Complementary foods
    • Infant feeding
    • Newborn feeding behaviours
    • Socioeconomic factors
    • TEDDY

    Julkaisufoorumi-taso

    • Jufo-taso 1

    Siteeraa tätä