Alkuperäiskieli | Englanti |
---|---|
Sivut | 27-32 |
Julkaisu | FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY |
Vuosikerta | 53 |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - 2013 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumi-taso
- Jufo-taso 2
Martine Jonsson, Marika Jestoi, Alexis V Nathanail, Ulla-Maija Kokkonen, Marjukka Anttila, Pertti Koivisto, Pekka Karhunen, Kimmo Peltonen
Tutkimustuotos: Artikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Alkuperäiskieli | Englanti |
---|---|
Sivut | 27-32 |
Julkaisu | FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY |
Vuosikerta | 53 |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - 2013 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |