Alkuperäiskieli | Englanti |
---|---|
Sivut | 1150-1167 |
Julkaisu | British Food Journal |
Vuosikerta | 117 |
Numero | 3 |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - 2015 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |
Julkaisufoorumi-taso
- Jufo-taso 1
Pasi Pohjolainen, Markus Vinnari, Pekka Jokinen
Tutkimustuotos: Artikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Alkuperäiskieli | Englanti |
---|---|
Sivut | 1150-1167 |
Julkaisu | British Food Journal |
Vuosikerta | 117 |
Numero | 3 |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - 2015 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä |