Consumption of differently processed milk products in infancy and early childhood and the risk of islet autoimmunity

Katariina Koivusaari, Jaakko Peltonen, Jaakko Nevalainen, Mikael Knip, Tapani Alatossava, Riitta Veijola, Suvi M Virtanen, Essi Syrjälä, Sari Niinistö, Hanna-Mari Takkinen, Suvi Ahonen, Mari Åkerlund, Tuuli E Korhonen, Jorma Toppari, Jorma Ilonen

Tutkimustuotos: ArtikkeliScientificvertaisarvioitu

2 Sitaatiot (Scopus)
4 Lataukset (Pure)
AlkuperäiskieliEnglanti
JulkaisuBRITISH JOURNAL OF NUTRITION
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2020
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Tutkimusalat

  • children
  • heat treatment
  • homogenisation
  • islet autoimmunity
  • joint model
  • milk products
  • survival analysis

Julkaisufoorumi-taso

  • Jufo-taso 2

Siteeraa tätä