Tutkimustuotos: KeskustelupuheenvuoroScientific

When originally published, the following institution affiliation was missing: Tampere Microscopy Center, Tampere, Finland This is the correct institution affiliation for author Mari Honkanen. It is the second institution affiliation for MinnamariVippola. The original article has been corrected. Additionally, the supplementary material referenced in the caption for Fig. 8 has been made available in the online version of the original article.

JulkaisuJournal of Thermal Spray Technology
TilaJulkaistu - 2023
OKM-julkaisutyyppiEi OKM-tyyppiä

!!ASJC Scopus subject areas

• Condensed Matter Physics
  • Surfaces, Coatings and Films
  • Materials Chemistry

Sukella tutkimusaiheisiin 'Correction to: Wetting Behavior and Functionality Restoration of Cold-Sprayed Aluminum-Quasicrystalline Composite Coatings (Journal of Thermal Spray Technology, (2023), 10.1007/s11666-022-01522-w)'. Ne muodostavat yhdessä ainutlaatuisen sormenjäljen.