Daily intake of milk powder and risk of celiac disease in early childhood: A nested case-control study

E.M. Hård af Segerstad, H.-S. Lee, C.A. Aronsson, J. Yang, U. Uusitalo, I. Sjöholm, M. Rayner, K. Kurppa, S.M. Virtanen, J.M. Norris, D. Agardh, Suvi Ahonen, Heikki Hyöty, Mirva Koreasalo, Mikael Knip, Katri Lindfors, Maria Lönnrot, Anne Riikonen, Mari Åkerlund

Tutkimustuotos: ArtikkeliScientificvertaisarvioitu

3 Sitaatiot (Scopus)
AlkuperäiskieliEnglanti
Artikkeli550
SivutE550
JulkaisuNUTRIENTS
Vuosikerta10
Numero5
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Tutkimusalat

  • Commercial infant foods
  • Formula
  • Gluten
  • HLA
  • Infant feeding
  • Milk powder
  • Sweden

Julkaisufoorumi-taso

  • Jufo-taso 1

Siteeraa tätä