Development of a harmonized food grouping system for between-country comparisons in the TEDDY Study

Gesa Joslowski, Yang Jimin, J Yang, Carin Andrén Aronsson, C Aronsson, Suvi Ahonen, Martha Butterworth, Jenna Rautanen, Jill M. Norris, Suvi M. Virtanen, Mikael Knip, Ulla Uusitalo, Heikki Hyöty, Mirva Koreasalo, Kalle Kurppa, M Nyblom, Katri Lindfors, Maria Lönnrot, Anne Riikonen, Mari Åkerlund

Tutkimustuotos: ArtikkeliScientificvertaisarvioitu

4 Sitaatiot (Scopus)
AlkuperäiskieliEnglanti
Sivut79-88
JulkaisuJOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
Vuosikerta63
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisufoorumi-taso

  • Jufo-taso 1

Siteeraa tätä