Dietary intake and food sources of choline in European populations

Francy B.C Vennemann, Laura D'Addezio, Irene Mattison, Carine Dubuisson, Inese Siksna, Fanny Héraud, Sofia Ioannidou, Liisa M Valsta, Celine Duman, Marga C Ocke, Gert B.M Mensink, Oliver Lindtner, Suvi M Virtanen, Christina Tlustos

    Tutkimustuotos: ArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

    70 Sitaatiot (Scopus)
    AlkuperäiskieliEnglanti
    Sivut2046-2055
    JulkaisuBRITISH JOURNAL OF NUTRITION
    Vuosikerta114
    Numero12
    DOI - pysyväislinkit
    TilaJulkaistu - 2015
    OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

    Tutkimusalat

    • Choline
    • Europe
    • Food composition
    • Food contributors
    • Nutrient intake assessment

    Julkaisufoorumi-taso

    • Jufo-taso 2

    Siteeraa tätä