HLA Genotype and Probiotics Modify the Association Between Timing of Solid Food Introduction and Islet Autoimmunity in the TEDDY Study

TEDDY Study Group, Ulla Uusitalo, Lazarus K. Mramba, Carin Andrén Aronsson, Kendra Vehik, Jimin Yang, Sandra Hummel, Åke Lernmark, Marian Rewers, William Hagopian, Richard McIndoe, Jorma Toppari, Anette G. Ziegler, Beena Akolkar, Jeffrey P. Krischer, Suvi M. Virtanen, Jill M. Norris

Tutkimustuotos: ArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

5 Sitaatiot (Scopus)

Sormenjälki

Sukella tutkimusaiheisiin 'HLA Genotype and Probiotics Modify the Association Between Timing of Solid Food Introduction and Islet Autoimmunity in the TEDDY Study'. Ne muodostavat yhdessä ainutlaatuisen sormenjäljen.

Keyphrases

Medicine and Dentistry

Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutical Science

Food Science