Improved insulin sensitivity and lower postprandial triglyceride concentrations after cold-pressed turnip rapeseed oil compared to cream in patients with metabolic syndrome

Harri Juhani Saarinen, Sari Husgafvel, Hanna Pohjantähti-Maaroos, Marja Wallenius, Ari Palomäki

Tutkimustuotos: ArtikkeliScientificvertaisarvioitu

AlkuperäiskieliEnglanti
Artikkeli38
Sivut38
JulkaisuDiabetology & Metabolic Syndrome
Vuosikerta10
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Tutkimusalat

  • Diabetes mellitus
  • Insulin resistance
  • Metabolic syndrome
  • Monounsaturated fatty acids
  • Polyunsaturated fatty acids
  • Triglycerides
  • Turnip rapeseed oil

Julkaisufoorumi-taso

  • Jufo-taso 1

Siteeraa tätä