Mutti ja pepu. Skandinavian metsäsuomalaisen ruoan taustaa Suomessa ja Karjalassa.

Timo Leisiö

    Tutkimustuotos: ArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

    AlkuperäiskieliSuomi
    Sivut201-214
    JulkaisuElore
    Vuosikerta19
    Numero2
    TilaJulkaistu - 2012
    OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

    Tutkimusalat

    • Baltic Finnic
    • Mutti
    • Pohjanmaa
    • Primitive flour food
    • Proto-Slavic
    • Scandinavian Forest Finns
    • etymologia
    • etymologies
    • identiteetti
    • identity
    • jauhoruoka
    • kantaslaavi
    • metsäsuomalaiset Skandinaviassa
    • pepu

    Julkaisufoorumi-taso

    • Jufo-taso 2

    Siteeraa tätä