Presenting the topics of the volume

Tutkimustuotos: LukuScientificvertaisarvioitu

This chapter highlights the individual contributions of the authors in the volume. The structure of the findings is framed under three important concepts of value creation in hybrid settings: mixing, compromising and legitimising value. Mixing forms of value creation covers empirical cases of state-owned enterprises, higher education institutions, public transit and project organisations. Compromises on value creation include chapters on performance measurement, value creation through boundary objects and the complexities of hybrid systems. Legitimisation problems of value are illustrated by the hybrid systems of pension governance, performance measurement in public universities and the exploration of balance between opportunities and risks in hybrid organisations.
OtsikkoHybrid governance, organisations and society
AlaotsikkoValue creation perspectives
Julkaisupaikka978-0-367-22211
KustantajaRoutledge
Luku2
Painos1
ISBN (elektroninen)978-0-429-28624-7
TilaJulkaistu - 20 lokak. 2020
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Sukella tutkimusaiheisiin 'Presenting the topics of the volume'. Ne muodostavat yhdessä ainutlaatuisen sormenjäljen.