Alkuperäiskieli | Englanti |
---|---|
Julkaisu | International Journal of Gastronomy and Food Science |
Tila | Julkaistu - 2023 |
OKM-julkaisutyyppi | C2 Toimitettu teos |
Julkaisufoorumi-taso
- Jufo-taso 1
!!ASJC Scopus subject areas
- Food Science
- Cultural Studies
Carlos Velasco (Vieraileva toimittaja), Jialin Deng (Vieraileva toimittaja), Ferran Altarriba Bertran (Vieraileva toimittaja), Marianna Obrist (Vieraileva toimittaja), Katherine Isbister (Vieraileva toimittaja), Florian ‘Floyd’ Mueller (Vieraileva toimittaja), Yan Wang (Vieraileva toimittaja)
Tutkimustuotos: Erikoisnumero › Scientific › vertaisarvioitu
Alkuperäiskieli | Englanti |
---|---|
Julkaisu | International Journal of Gastronomy and Food Science |
Tila | Julkaistu - 2023 |
OKM-julkaisutyyppi | C2 Toimitettu teos |