Eila Pajarre, Sanna Kivimäki, Sara Selänne

Tutkimustuotos: ArtikkeliProfessional

Tampereen korkeakouluyhteisössä määriteltiin kaikille tutkinnoille yhteiset osaamistavoitteet vuonna 2018. Yhteiset osaamistavoitteet sisällytetään tutkintoihin osaamisperustaisen opetussuunnitelmatyön kautta. Opettajille tarjotaan työn tueksi muun muassa osaamisperustaisuustyöpajoja sekä osaamisperustaisen opetuksen verkkokurssi, jonka materiaalit ovat saatavilla myös itseopiskelua varten. Monialaisten ryhmien avulla voidaan tuoda kunkin ryhmän oman alueen yhteisiä osaamistavoitteita integroitavaksi myös muihin tutkinto-ohjelmiin.
Julkaisun otsikon käännösCommon learning objectives in degrees in Tampere universities - what ar they and how are they supported to be recognized in curriculum work?
JulkaisuEPOOKI
TilaJulkaistu - 30 syysk. 2019
OKM-julkaisutyyppiD1 Artikkeli ammattilehdessä

Sukella tutkimusaiheisiin 'Yhteiset osaamistavoitteet Tampereen korkeakouluyhteisön tutkinnoissa – mitä ne ovat ja miten niiden saavuttamista tuetaan opetussuunnitelmatyössä?'. Ne muodostavat yhdessä ainutlaatuisen sormenjäljen.